Presseomtale

Byggeri '16 | Varmblodet italiener vinder markedsandele

Innovationen vinder ind på markedet!

Lauridsen Handel & Import A/S har markedsført den varmblodede italienske afløbsrende gennem de sidste fire år, der nu for alvor vinder ind på markedet – og på hylderne hos de førende VA grossister i Danmark.

Innovation eller tradition

”Det er en sej kamp, når det gælder om at gøre op med traditioner – og det som vi er vant til. Dette har vi også måtte sande”, udtaler Niels Arne Lauridsen, der er direktør og ejer af Lauridsen Handel-Import A/S (LHI). Men det ser nu ud til at kampen har båret frugt, og rigtig mange af de danske entreprenører har fået øjnene op for den varmblodede italiener, der sætter fokus på fleksibilitet og arbejdsmiljø – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Stor efterspørgsel

Til trods for at vi endnu ikke kender det endelige resultat for 2015, kan vi se en eksplosiv vækst i efterspørgslen hos de entreprenører, der arbejder med projekter der involverer linjeafvanding. Det er klart at prisen også spiller en rolle, når der kæmpes om entrepriserne – og her viser vores linjedræn fra MUFLE® endnu en af sine styrker. Vi har desuden gjort det let, at finde prisen på lige nøjagtig den kombination af rende, rist og belastningsklasse der passer til det enkelte projekt, med vores online katalog – til såvel entreprenøren som til grossisten.

Utallige kombinationsmuligheder

Uanset om du er til støbejern, galvaniseret eller rustfrit stål – og kan du bedst lide spalte eller maske – så byder MUFLE® dig velkommen til et overvældende italiensk produktprogram, der kan opfylde alle dine behov og lyster. ”Vi har alle de gængse belastningsklasser på vores lager i Danmark”, udtaler John Ising Hansen, der er produktansvarlig hos LHI – og de øvrige modeller kan leveres indenfor få dage, da centrallageret er placeret i Europa.

Arbejdsmiljøet i fokus

Grundprincippet i alle renderne er, at de er produceret i HD-PE (High-density Polyethylen) – et materiale der både er let, fleksibelt og slagfast. Det betyder først og fremmest at du skåner ryggen, når du lægger renderne. Det er ikke sart og går i stykker, selvom det skulle få nogle stød – heller ikke i frostvejr. Det er så fleksibelt, at du opnår en flot pasform og finish, når risten ligger på plads og du nyder det færdige resultat – som holder i rigtig mange år.

Godkendte løsninger

Rendesystemerne er CE mærkede ifølge DS/EN-1433, og du er derfor sikret at dokumentationen er i orden, og lige til at anvende i din egen kvalitetssikring. Fabrikken, der ligger på den Italienske østkyst, har desuden været ISO 9001 certificeret siden 2004, hvilket sikrer en ensartet procedure og i sidste ende et ensartet produkt. ”Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at vi har en dygtig og seriøs partner i ryggen på dette produkt”, slutter Niels Arne Lauridsen.